Jag är visst lite sen i år. Men här kommer de nio inlägget på Instagram som fått mest gillande  <3 

Det är mina mameluckor, Järbos sommarkofta där jag gjorde en tröja istället och de matchande sockorna, båda med roositudmaskor. Sedan finns det två vantar med bland rutorna. Det är ett par Domherrevantar och mysteriejulvanten 2021 designad av Emelie Brandén. Även en av julmössorna för 2022 kom med - den med pepparkaksgubbarna på.

Sedan brukar jag, som en kul grej, spara och räkna banderoller. För 2022 blev det hela 170 stycken  =-O . Nu är det ju så att det är inte 170 hela nystan som gått åt utan det kan vara många nystan där det inte är så mycket garn kvar. Men i det här läget är nystanet slut  :-) . Min intention är alltid att använda garn som redan finns hemma och då kan det också bli att där det i vanliga fall bara behövs en färg kan det i mina stickningar bli flera...

I kategorin onödigt vetande kommer här en statistikuppgift för antalet garnbanderoller för respektive år 2018.


 Järbo har för 2023 lanserat en Stickbingo med de här rutor som jag är intresserad av. Jag har redan fått kryssa i en ruta. Det blir spännande att se hur många kryss det kan bli för 2023. Jag återkommer, både här och på mitt instagram-konto @garnhelena, att visa hur det går.