Lamm är söta - oavsett hur de ser ut. De ser väldigt ulliga och mjuka ut - de ser väldigt kramvänliga ut - eller vad säger du?

Det här lammet heter Lupo och finns också i en större variant. Därför blir det här Mini Lupo. Mönstret är gjort av Anna Beltschenco och översatt till svenska av Karolina Eriksson. Men tyvärr hittar jag inte igen mönstret i cyberrymden nu. Jag har en utskrift som kom fram när jag städade i min mönsterhög .

Men i alla fall - är det virkad av nästan enbart popcornsmaskor kändes det naturligt att det fick vara bland popcornen när det var dags för fotografering..

Då poppade  ;-) även den här gamla låten upp i huvudet.

 

Åter till mitt lilla lamm. Det bruna garnet är ett bomullsgarn i typ 8/4 och det vita är Svarta Fårets Tilda (färgnr 04) och det är virkad med virknål 2,5 mm.

Här stoltserar Lupo hela 17 cm hög

 

Efter att ha badat i popcorn och starkt ljussken kan det vara skönt att få vila i en korg tillsammans med några mjuka garnnystan.