Nu är min poncho färdig :-)
Ja, den har varit färdigstickad ett tag, men sedan så ska den ju monteras och knytas frans. Det är inte alltid som det är lika roligt som det är att sticka. 

Men nu!
Jag har tänkt att den ska vara på mitt kontor så att jag ha något de dagar jag fryser. Så bruka det alltid vara. Jag är nämligen lite frusen av mig och det är inte alla dagar som jag inser det och är klädd efter det  :-\. Då är det skönt att ha något att ta på.

Ponchon är stickad efter Järbos mönster 6-26 med garnet Raggi. Raggi är ett av mina favoritgarner - det är så användbart och finns i en massa färger.  


Jag har lejt min man och fota. Så idag har jag varit fotomodell - det är ett tufft jobb.... - stå så här...titta hit....vinkla huvudet lite....inte så mycket.....LE....

Passade då på att även få med min nya stickade mössa. Den är lite av en baskertyp. Mönstret kommer från tidningen Land nr 11 2012. Till den har jag använt garnet Babyull från Gjerstal.
Halsduken är min favorit. Den är stickad tidigare och mönstret..... jo det kommer från Järbo  ;-) Nej, nu blev det fel.....halsduken kommer från Drops-design

Idag har jag fått förklara för min man att det är skillnad att virka och sticka.......för jag  sa att jag har stickat mycket nu så det var kul att virka några figurer igen (de kommer senare). Då säger han - men det har du väl gjort hela tiden.......Jag säger som Ingemar Stenmark "det är inte lönt att förklar för de som inte begrip"

Ja vädret ja. Idag är det några plusgrader och grått. Ganska fint fast det inte är så mycket färg


I går fick vi lite snö som fortfarande ligger kvar. Grästuvorna i Skrabbtjärn ser riktigt mjuka ut med lite vitt på toppen  ;-)


Snön har till och med fastnat på vassen vid Lycksträsket

Självklart adressen till fotografen  :-)
http://photographerbengtlindblom.weebly.com/