"...och frosten virkat mönster på alla mina fönster..."
Den här frosten hittade jag på marken och inte på mitt fönster. Men den här raden kommer alltid fram när jag ser fina frostmönster, Den är hämtat från Euskefurats låt "Leonard Larssons testamente" 


(Foto: Bengt Lindblom)
Och jag är färdig med min mysteriestickning - Järbosockan
Jag stickade den inte lika lång som det var tänkt. Det har då blivit en "Over knee", men jag var rädd att de inte skulle bli använda då. Så mina går precis under knäet. Det gjorde, tyvärr, att sista delen inte kom med... :-\ 
Jag får väl göra något par till, kanske 
 ;-)  


(Foto: Bengt Lindblom)
Jag är inte riktigt nöjd med flätan bak, även om det ger en härlig flärd över sockan. De kommer ändå att passa bra när det blir dags för skidtur med varm choklad och limpmacka. :-) . När nu skidföret kommer....det hör till ovanligheten att vi inte har sett snön än. Hittills har det bara varit vitt av frost. 
Ja, just ja, garn till dessa sockor....jag grävde i garnlådan och fann Svarta Fårets Ulrika och Vikings Superwash som passade till dem.