Ja, när jag själv får bestämma färgen  :-) . För visst är det snyggt med rosa.....

De kanske inte finns på riktigt men är de gjorda av garn kan de få vilken färg som helst. 

Just den här är virkad i dubbelt garn av bomullsgarn typ 8/4 med virknål 3,5 mm. Som vanligt glömde jag bort att mäta den innan jag gav bort den. Men den blev cirka 10-12cm hög. Eftersom den var en present till en liten människa fick den en skallra i sig.

Mönstret är ursprungligen från Järbo men finns numera på Eddna.se och är egentligen ett mönster på en giraff. Men en giraff utan horn blir väldigt lik en häst, i alla fall i det här mönstret, kanske inte på riktigt....

Jag har virkat en giraff också. Du kan se den i mitt inlägg om Babygym

Jag gjorde också om svansen. Den består här av några "strån" av luftmaskor i olika längder. Det gäller att fästa ordentligt så att allt sitter fast när man gör saker till de där småa människorna  <3 för de kan vara rätt klåfingriga. Men man är adrig säker i alla fall. Så det gäller att kolla leksakerna så att inte något sitter löst.

Så visst finns det rosa hästar  ;-)