Sockor för Halloween eller för att skrämmas  ;-) 
Yllesockor passar nu när första riktiga snön har kommit. Jag har till och med fått skotta 
 :-)


Mönstret till dödskallarna har jag tagit från ett vantmönster som jag fått av Jenny Alderbrant.  Skaften är vriden resår. Häl och undersidan är varannan vit och svart maska. Garnet är Vikings Supervash och då passade stickorna 3,5

Vantarna har jag lovat att sticka, men har inte blivit av än  :-\ - men de ligger på "Att göra"-listan. Kanske måste prioritera upp dem..

Sockor är roliga att göra. Ganska enkla också. Ja, hälsteget är lite klurigt. Jag vill fortfarande ha mönster för det. Annars känns det som det skulle gå att sticka utan mönster bara jag vet hur många maskor jag behöver. Det känns som ett framsteg för mig som är en riktig mönstermänniska  :-)


(Utsikt över till Korpberget, Lycksele)

Tänkte idag, när jag gick hem från jobbet, att svart och vitt är rätt gångbara färger just nu. Till och med naturen går i de färgerna  ;-)