Oj, vad det känns som det är länge sedan jag var här. Men det händer så mycket den här tiden på året. Du vet, trädgårdsland som ska sättas, rabatterna ska rensas, gräset ska klippas... 


Fast vi har också hunnit vara ute korta svängar med husbilen. Det är avkoppling det. 


I lördags på Världsstickningsdagen, eller World Knit Day, satt jag i gröngräset utanför Skellefteå och stickade på Granskogssockan . Jag återkommer till de senare när de är färdiga.  


Jag har också virkat några små ugglor att använda som nyckelringar. Mönstret kommer från Svarta Fåret men jag är osäker på namnet. Till dem har jag använt mina små restgarnsnystan som jag hade liggandes. Garnet är i grovlek för att passa virknål 2,75-3,0mm. Det känns härligt att kunna använda de små nystan som jag har sparat.  :-)  


De är inte så höga - höjden ligger mellan 6-7 cm. De ska ju rymmas i väskan eller i fickan  ;-)   


Vi ses snart igen